torstai 26. tammikuuta 2012

Ihanuuksien kevät...


Ihanaa perjantai aamua vaan kaikille =)

Olen urakalla etsinyt uusia ihastuttavia ja erikoisempia tukkuja ulkomailta, koska haluan tarjota asiakkailleni uniikkeja ja kauniita tuotteita, mitä ei joka kaupasta saa...

Osa tuotteista on jo saapunut puodille mutta paljon on vielä luvassa. Olen ottanut käytäntöön ennakkotilaus mahdollisuuden, asiakas saa varattua haluamansa tuotteen ja sen hän myös saa (tämä on oiva juttu ajatellen isompia ja erikoisempia tuotteita ajatellen. Tuotteen saa varmasti.

Osa tuotteista mitä tilaan puotiin on jo ennakkomyyty loppuun ennen puodille saapumista, SIKSI kannattakin olla nopea varausten suhteen, että saa mitä haluaa)..

Laittelen muutamia idea kuvasia, mitä on tulossa ja mitä jo löytyy... Tuotteiden ennakkomyynnin laitan aina ensin Facebookiin, koska tuotteet on helpoin sinne lisätä. Sen jälkeen laitan tuotteet ennakkomyyntiin kotisivuille www.santikki.fi .

Myös uutuus tuotteet (jo saapuneet) päivittelen Facebook sivuille ja sitten vasta santikki kauppaan. Joten jos haluat nähdä mitä Santikkiin on saapumassa, niin kannattaa klikata itsensä Santikki faniksi. Enää ei ole pitkä matka 1500 faniin ja sitten lahjoitan muutaman jutun onnekkaille faneille =)

Ihanaa viikonloppua kaikille ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin minulle, niitä on aina ilo lukea! -Sanna-